avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telemunca

Buna ziua, in ce conditii poate un angajat sa beneficieze de conditiile legii 81/2018 - Telemunca? Poate un director economic sa beneficieze de prevederile acestei legi? Si daca da in ce conditii? Poate lucra toata luna nu de acasa, ci de la un client al societatii unde este angajat? Sau in acest caz intram sub incidenta delegarii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 29 Octombrie 2020
Se inregistreaza in REVISAL.
Cum se inregistreaza in revisal actul aditional de telemunca?
Modificarea in sistem a inregistrarilor din acest ecran se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Operatii contract" a meniului "Contracte".

Selectati salariatul din lista pentru care se doreste a fi corectat contractul si modificati:
Tip contract : contract individual de munca cu clauza de telemunca
data de la care isi produce efectele : data mentionata in AA

se salveaza, apoi se transmite/depune fisierul la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat va intra in telemunca. trebuie transmis in revisal? ... MuscaAnca MuscaAnca Un angajat va intra in telemunca. Trebuie transmis in revisal? In cazul in care trebuie transmis imi spuneti va rog cum? Nu gasesc optiunea telemunca la ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca - revisal CristinaNedeloiu CristinaNedeloiu Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu un sfat? Precizez ca sunt noua in acest domeniu si inca invat. Cum adaug in revisal actul aditional de telemunca? (vezi toată discuția)
Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)