avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, cum declari modificarea unor clauze in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, cum declari modificarea unor clauze in CIM, inclusiv ...

Buna seara, cum declari modificarea unor clauze in CIM, inclusiv introducerea clauzei de telemunca? nu exista al doilea CIM cu clauza de telemunca, ci exista doar act aditional. la tipul contractului; in versiunea 6.0.8, eu am doar 2 optiuni: CIM si contract de munca la domiciliu, nimic despre telemunca...multumesc!
Cel mai recent răspuns: Steluta.lucia , utilizator 18:55, 18 Ianuarie 2021
Modificarea in sistem a inregistrarilor se poate face apasand butonul "Modificare" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Operatii contract" a meniului "Contracte".

Selectati salariatul din lista pentru care se doreste a fi corectat contractul si modificati:
Tip contract : contract individual de munca cu clauza de telemunca
data de la care isi produce efectele : data mentionata in AA
multumesc, inseamna ca este o greseala pe undeva pe la actualizarea REVISAL la mine....pentru ca daca modific pe calea mentionata, tot nu am la tip contract decat cele doua optiuni: contract individual de munca si contract de munca la domiciliu, sunt in versiunea 6.0.8. ...nu vad optiunea de contract cu clauza de telemunca, decat daca as adauga alt contract, ceea ce nu e valid, ca nu sunt alte contracte.
mai caut sa vedem unde e hiba,
multumesc frumos!
functioneaza cu "corectie", nu "modificare", am gasit acum....si cred ca este asa pentru ca initial aveam "contract de munca la domiciliu", bine si asa...seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat va intra in telemunca. trebuie transmis in revisal? ... MuscaAnca MuscaAnca Un angajat va intra in telemunca. Trebuie transmis in revisal? In cazul in care trebuie transmis imi spuneti va rog cum? Nu gasesc optiunea telemunca la ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca - revisal CristinaNedeloiu CristinaNedeloiu Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu un sfat? Precizez ca sunt noua in acest domeniu si inca invat. Cum adaug in revisal actul aditional de telemunca? (vezi toată discuția)
Telemunca AnamManole AnamManole Buna ziua, in ce conditii poate un angajat sa beneficieze de conditiile legii 81/2018 - Telemunca? Poate un director economic sa beneficieze de prevederile ... (vezi toată discuția)