avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere copil in caz de schimbare loc ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere copil in caz de schimbare loc de munca ...

Indemnizatie de crestere copil in caz de schimbare loc de munca
Cel mai recent răspuns: marina12.06 , utilizator 09:14, 8 Septembrie 2020
Detaliati nelamurirea dvs .
Buna ziua,

Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in februarie 2021. As vrea sa imi schimb locul de munca pana intru in concediu prenatal(decembrie). Va rog sa imi spuneti daca la calcularea indemnizatiei de crestere copil se va lua in calcul venitul obtinut anterior de la vechiul job+ venitul obtinut de la noul job (cateva luni vor fi) sau exista posibilitatea sa nu primesc deloc indemnizatie de crestere copil datorita schimbarii de job.

Va multumesc!
Intr-adevar, la calcularea indemnizatiei de crestere copil se va lua in calcul venitul obtinut anterior de la vechiul job+ venitul obtinut de la noul job (cele cateva luni ).
multumesc mult pt raspunsul prompt!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie sarcina si lauzie GeoSt GeoSt Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns pentru urmatoarea situatie: In urma cu 2 anI, inainte de a intra in concediu ingrijire copil, am avut doua locuri de ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate și ccc fara loc de munca Amalia444 Amalia444 Buna ziua! Va prezint următoarea situație: Am contract individual de munca de la data de 1 septembrie 2020-31 august 2021, 1 septembrie 2021-31 august ... (vezi toată discuția)
Buna, ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in ... AlanaAlbert AlanaAlbert Buna, Ma aflu in concediu de crestere copil pana la.2 ani, in iulie 2021 se termina concediul si indemnizatia aferenta acestuia. La putin timp dupa ce am ... (vezi toată discuția)