avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara. De aproape un an de zile am 3 propriri de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara. De aproape un an de zile am 3 propriri de salariu. ...

Buna seara. De aproape un an de zile am 3 propriei de salariu. Iar recent unul din execuției m a dat in judecata. Procesul e la începutul lunii octombrie. Daca le achit datoria pana atunci, am vreo sansa sa scap de proces? Mentionez ca sunt plecat in strainatate si nu ma pot prezenta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:19, 4 Septembrie 2020
Dacă creditorii nu vor să negocieze o sumă mai mică, e logic că nu se poate, că doar nu sunt obligați. Ar accepta un angajament dacă ați oferi mai mult decât vă execută ei silit, nu mai puțin.
Ideea e ca eu nu vreau sa plătesc mai puțin, nu vreau sa mi se scadă din datorie. Vreau doar sa plătesc in ani multe rate. Un astfel de angajament de plata vreau sa fac. Sa stabilesc o sumă minima lunar. Pana achit totul.
Luați legătura cu creditorii și propunețile un angajament de plată. Dar dacă vă refuză, nu aveți ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare banca simonacordos simonacordos buna ziua,am si eu nevoie de un sfat si de o lamurire cu privire la un credit pe care il detin la [EDITAT]. creditul a fost facut pt niste produse ,pe 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Credit cedat unei firme de recuperare mihaigaby mihaigaby In urma unui credit de 20.000 ron am CF blocat. Am primit instintare de la KOS sa negociez cu ei. Trei variante. Plata pe loc cu reducere de intre 10-20% din ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare-partaj-sulta catre sot stabilita in urma partajului orzeaadriana orzeaadriana V-am retinut atentia si la începutul acestui an asupra cazului meu, revin cu urmatoarea problema: Tocmai am primit hotărârea definitivă și irevocabilă ... (vezi toată discuția)