avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie pentru dezmembrari masini
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie pentru dezmembrari masini

Buna ziua.Am deschis un I.I cu activitatea principala "Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule" si as dori sa stiu daca pot sa aduc masini din Germania sa le bag la dezmembrat, adica sa vand piese sh.Daca da ce aprobari mi-ar mai trebui?Am deja deschis un magazin de piese auto.
Cel mai recent răspuns: ContSters116948 , utilizator 09:14, 20 Decembrie 2009
Buna ziua, in cazul dvs cel mai bine e sa intrebati un service auto autorizat ce si cum. In mod sigur va spun ca autorizatia va este necesara pt desfasurarea activitatii, Daca doriti pot sa va dau numarul de telefon al directorului tehnic de la un ITP. Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa, asociatie familiala sau? laviscoala laviscoala Buna ziua, va rog sa mi dati un sfat, sotul meu dezmembreaza cateva masini (5-6 pe an) in curtea tatalui meu, ii este frica de eventuale reclamatii, de aceea ... (vezi toată discuția)
Salut. vreau să dezmembrez excavatoare acasă, la mine în curte, ... adrian120 adrian120 Salut. Vreau să dezmembrez excavatoare acasă, la mine în curte, și piesele să le vând. Care ar fi varianta cea mai ok astfel încât să fie totul legal? ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari piese auto catalin-popa catalin-popa Buna ziua! Am si eu o mica nelamurire...am deschis de ceva timp o firma,ocupandu-ma de vanzari piese auto si accesorii, vopsea industriala auto etc.... Cand ... (vezi toată discuția)