avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Document necesar inmatricularii auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Document necesar inmatricularii auto

Buna ziua,

Vreau sa-mi inmatriculez masina si nu stiu la ce document se refera punctul 7 din aceasta lista:
[ link extern ]
Ma poate ajuta cineva?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
AlinD89, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:42, 2 Septembrie 2020
Buna ziua,
Banuiesc ca este vb. de fisa fiscala de la primarie. Saudovada ca ati inregistart acel auto. la primarie, pe ROL-ul dvs.
Multumesc pentru raspuns. Dar atunci despre ce document e vorba la punctul 2?

M-am uitat acum prin mail-urile primite de la primarie si vad ca mi-au trimis si factura de achizitie semnata electronic de un angajat al primariei. Sa fie vorba de asta?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
AlinD89, utilizator
Banuiesc ca ce am spus mai sus se aplica pentru punctul 2 si la punctul 7 aveti nevoie de contractul de v-c inregistrat la fisc...
Cum am spus, nu cunosc raspunsurile si fie va ajuta altcineva, fie mergeti intr-un punc unde se fac contractele de v-c si intrebati acolo, fie la DRPCIV, fie la primarie.
Art 7 solicita documentul care atesta dreptul de proprietate al solicitantului
Este vorba despre documentul legal de achizitie bun mobil=contractul de vanzare cumparare incheiat intre vanzator si cumparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto Corina Maria Corina Maria Daca am cumparat o masina, dar proprietarul a cumparat-o la randul lui de la un altul, si nu a inscris-o la primarie, pot face actele cu prima persoana? ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara fiscal DanielHerisanu DanielHerisanu Buna ziua, Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto. Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om ... (vezi toată discuția)
Soarta unui bun mobil ipotecat de cumparator in cazut rezolutiunii c v UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL Buna ziua Va supun atentiei ipoteza in care un [b]bun mobil[/b] ipotecat de cumparator, iar ulterior ipotecarii vanzatorul initial doreste rezolutiunea ... (vezi toată discuția)