avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, ma confrunt cu o problema, am achiziționat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, ma confrunt cu o problema, am achiziționat o casa de tip ...

Buna, ma confrunt cu o problema, am achiziționat o casa de tip înșiruit de la o firma . Contractul este cu avans de 20000 € .Firma a făcut un contract cu proprietarul unui teren în schimbul unei case . Problema este ca au trecut 1 an jumătate de când trebuiau finalizate și sunt doar la rosu acum vine marea problema ca administratorul a decedat și sotia nu vrea sa preia. din cele 9 case totale 3 au dat integral suma și proprietarul terenului nu vrea intabularea la restul de case pana nu se finalizează casa lui la cheie. Ce este de făcut din pvl?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Cumparare teren agricol tarcomnicu teodor aurelian tarcomnicu teodor aurelian cum pot sa cumpar terenuri agricole daca acestea nu au cadastru si intabulare pot face la notar un act de vanzare cumparare, sau alta modalitate de a face ... (vezi toată discuția)
Casa contruita la rosu -receptie 2008 sultan gina sultan gina Buna ziua, Am achizitionat un teren pe care exista o casa construita la rosu , cu receptia lucrarii facuta in 2008. Acoperisul trebuie inlocuit intrucat ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare casa ContSters206995 ContSters206995 Buna ziua, Am \"achizitionat\" o casa in 2005 cu curte comuna in care se mai afla 3 alte case. Am pus ghilimele pentru ca nu am mai ajuns la oficializarea ... (vezi toată discuția)