avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Informatii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Informatii

Buna seara!
In septembrie 2018 ar fi trebuit sa ma pensionez la limita de varsta. Am beneficiat de decizia nr. 387/2018 si am continuitate in munca si la ora actuala. Intentionez sa imi depun dosarul de pensie in aceasta toamna. Mai pot sa imi cer dreptul la concediul de odihna dupa ce am depus dosarul de pensionare? Trebuie sa imi fac nota de lichidare?
Multumesc!c
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:52, 2 Septembrie 2020
Puteti solicita CO , chiar daca va depuneti dosarul de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata! mi-am depus dosarul de pensionare in noiembrie ... alexandraSuta alexandraSuta Buna dimineata! Mi-am depus dosarul de pensionare in noiembrie 2020 si sunt in concediu de odihna pana pe 23.12.2020. Daca intre timp imi vine decizia de ... (vezi toată discuția)
Decizia ccr nr. 387 publicată în m.of. nr 642 din 24 iulie 2018 clrd clrd Am citit că Decizia CCR nr. 387 (femeile pot opta să se pensioneze la 65 de ani) este obligatorie de la data publicării în M.Of, deci din 24 iulie. ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, va rog un angajat care in 15 mai trebui sa se pensioneze pentru limita de varsta dar a depus la institutie o cerere prin care solicita sa lucreze ... (vezi toată discuția)