avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De 7 luni in Camera Preliminara. Ce pot sa fac? Buna ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De 7 luni in Camera Preliminara. Ce pot sa fac? Buna ziua, In ...

De 7 luni in Camera Preliminara. Ce pot sa fac?

Buna ziua,
In 2015 am fost victima unui accident rutier. Cf. Rap.INLM 95-100 zile ingrijiri medicale.
Am formulat o contestatie privind termenul f.lung de solutionare, contestatie ramasa fara obiect, pt.ca dosarul ajunsese in 10 Febr.2020 la Judecatorie cu propunere de incepere urm.penala.
Din 10 Febr. si pana astazi apar 2 dosare cu acelasi nr., unul avand in plus ":a1". (probabil dosar atas pt Cam.Prel.)
CE POT SA FAC sa determin instanta sa solutioneze dosarul in Cam.Prel.?
O cerere la presedintele instantei sau la altcineva?
Cu multumiri anticipate!
Ultima modificare: Miercuri, 2 Septembrie 2020
VBREHUI, utilizator
Cel mai recent răspuns: VBREHUI , utilizator 01:13, 4 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti sa consultati dosarul si vedeti ce anume s-a intamplat, posibil sa existe impedimente cu comunicarea actelor de procedura catre parti.
Va multumesc pentru indrumare. Asa voi face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare.. costelus3 costelus3 In urma cu ceva timp am avut un accident rutier soldat cu ranirea pasagerului din partea dreapta fata , a fost transportat la spitaul de urgenta , a suferit ... (vezi toată discuția)
Accident fara victime contestatie proces verbal ancalili ancalili Buna ziua ! am avut un accident rutier fara victime si vreau sa ma ajutati sa formulez o contestatie ... sa va explic :circulam pe un drum cu doua benzi pe ... (vezi toată discuția)
Vinovat in accident rutier din spate cu victima usor lovita andrei_cristiani andrei_cristiani Buna seara. Astazi am fost din pacate protagonistul unui accident rutier soldat cu victime usoare(pasager dreapta) masina lovita de mine la un stop/cedeaza ... (vezi toată discuția)