avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recurs impotriva investirii bo
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recurs impotriva investirii bo

care credeti ca ar fi temeiul juridic destul de solid pentru a depune un recurs la investirea unui bo fara acoperit in cont daca administratorul sc in mom in care bo a fost depus la banca era in spital si a doua zi a decedat?el era singurul cu specimen de semnatura in banca si pe semne ca cerditorul nu a luat legatura cu sc care a eliberat bo pentru a vedea ce s-a intamplat cu acel refuz bancar
multumesc
Cel mai recent răspuns: deucu consulting , Consilier juridic 10:06, 20 Decembrie 2009
teoretic banca ar fi trebuit sa plateasca acel bo, dar daca nu avea disponibil in cont se face o sesizare se mentioneaza in CIP si dupa se face somatie de plata si dupa executare silita si i se pune contul pe minus sau se liciteaza un bun al firmei
nu despre procedura vorbeam ,asta o cunoastem ,ideea e ca cel care are drept de semnatura in banca si administrator ,una si aceeasi persoana era in spital cu vreo 5 zile inainte de a depune ei bo si mai mult era ca o leguma nu vorbea,nu mergea,nu manca,nimic.............
putem face ceva?
pai stati sa ma dumiresc dvs ce vreti sa luati banii sau sa contestati acel bo, prin neconformitatea semnaturii, si atunci mergem pe expertiza grafologica, acum iar mai depinde de circumstante? cum s-a semnat bo-ul cine l-a ridicat din banca...etc
Stimati colegi, aici se joaca cumva fazan? Sau cum se chema jocul acela care era la mare voga prin anii 89-90, parca fazan nu? citez: ubiect: RE: recurs impotriva investirii bo
nu despre procedura vorbeam ,asta o cunoastem ,ideea e ca cel care are drept de semnatura in banca si administrator ,una si aceeasi persoana era in spital cu vreo 5 zile inainte de a depune ei bo si mai mult era ca o leguma nu vorbea,nu mergea,nu manca,nimic.............
putem face ceva?,,cum s-a semnat bo-ul cine l-a ridicat din banca...etc,,
Ma dau batut, nu stati ca am gasit: bo rezulta ,,bovine,, urmatorul face un cuvant cu ne cine urmeaza la rand.? Servus,:stunned:
cred ca nu m-am facut inteleasa ,x vrea sa faca recurs impotriva investirii pe care i-au facut-o debitorii .x este fiul lui y care a fost administrator si x a preluat sc prin succesiune.deci acum x vrea sa faca recurs impotriva investirii bo si nu stiu daca se poate pentru motivele aratate mai sus.decesul administratorului y . multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de recuperare debit cu noul cod fiscal din 05.2010 asbinvest asbinvest Buna ziua ! A. Am cumparat ca persoana juridica ( X - actionar 100% , administrator 100% , autorizat 100% pentru specimen semnatura bancara ) marfa cu ... (vezi toată discuția)
Creante croitoru raluca croitoru raluca buna ziua ma confrunt cu urmatoarea problema o sa emitem o factura de echipamente catre o societate( SC X SRL) SC X SRL la randul ei va emite o alta ... (vezi toată discuția)
Procedura semnare contract comercial asbinvest asbinvest Buna ziua ! Am cumparat ca persoana juridica ( X - actionar 100% , administrator 100% , autorizat 100% pentru specimen semnatura bancara ) marfa cu ... (vezi toată discuția)