avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am o mare problema. Cum pot face sa platesc ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am o mare problema. Cum pot face sa platesc intretinerea la asociatie ...

Am o mare problema. Cum pot face sa platesc intretinerea la asociatie in contul asociatiei pentru ca eu nu sunt acasa si asociatia de locatari refuza sa imi dea contul sa platesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 20:14, 3 Septembrie 2020
Iar vorbiți în necunostinta de cauza. Nu am cerut nici un temei legal și nu e nimic la mișto. Dacă știți acea procedura, bine, explicați in detaliu cum se poate face acest lucru, ca o persoana juridica-Asociația, sa retina bani din contul din străinătate al unei persoane fizice, dacă nu abțineți-va a mai comenta, persifla și judeca ceea ce scriu. Pur și simplu ignorați ceea ce scriu și nu va mai băgați în seama, rastalmacindu-mi cuvintele. Asta pentru corecta și completa dvs. informare.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
latka, utilizator
Este posibil ca o asoviatie de locatari su statul juridic sa nu aiba cont in banca?
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Anisoara26, utilizator
Este posibil, sau, pentru motive ciudate nu îl comunica. În lege este prevazuta și obligația de a-l afișa. Cunosc o situație de genul ăsta. Plata de către proprietari in contul asociației, a întreținerii, nu este încă o metoda popularizata de către asociații.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
latka, utilizator
@Latka
La maniera in care intelegeti sa va exprimati pe forum incalcand regulamentul forumului pe parcursul mai multor topicuri-nu se justifica efortul de a vi se raspunde
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
ynocentta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apreciez efortul. Nu va faceți griji în privința mea, raspundeti-i persoanei care a deschis topicul, e o problema reala și destul de întâlnită. Cum poate un proprietar plecat afara sa aibă un cont bancar acolo, din care să-i poată retine asociația contravaloarea întreținerii.
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in blocul in care locuiesc exista un locatar care ... adimanea adimanea Buna ziua! In blocul in care locuiesc exista un locatar care periodic face mizerie pe scara blocului, in sensul ca atunci cand duce gunoiul la ghena situata in ... (vezi toată discuția)
Refuz deschidere cont bancar asociatie proprietari wazz wazz asociatia de proprietari prin toti membrii sai: proprietari, presedinte, comisie cenzori, administrator imi refuza cererea de deschidere a contului bancar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! vreau sa stiu daca e normal ca presedinta si administratora ... gabriela1978 gabriela1978 Buna ziua! Vreau sa stiu daca e normal ca presedinta si administratora sa modifice programul de inacasare a banilor pt intretinere,fara acordul ... (vezi toată discuția)