avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, Am cumparat acum vreo 14 zile gresie in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, Am cumparat acum vreo 14 zile gresie in valoare de ...

Buna seara,
Am cumparat acum vreo 14 zile gresie in valoare de 6000lei de la un magazin din Valea Cascadelor,Bucuresti.
Am cerut de la inceput vanzatorului sa imi trimita acelasi lot si data de fabricatie si documente care sa ateste provenienta si calitatea acesteia.
Mi-a livrat gresia cu ani de fabricatie diferiti(2018,2019,2020) cu coduri diferite si seria de pe anumite baxuri rupte si fara documente de calitate.
Am receptionat o parte din gresie si a promis ca rezolva si cu restul,acesta lucru nu s-a mai intamplat si am cerut banii inapoi.
Mi-a spus ca sa astept pana primeste banii inapoi de la depozitul de unde a cumparat-o si in ultimele zile nu mai raspunde la mesaje.

Ce pot face in cazul acesta pentru a-mi recupera banii?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Marfa platita dar nelivrata diabloclick diabloclick Buna ziua, In data de 08.03.2014 m-am prezentat la un magazin din Valea Cascadelor unde am platit produsele cu factura si primind chitanta. Vanzatorul a ... (vezi toată discuția)
Garantie mixer ewe ewe Buna ziua. Am cumparat in urma cu 6 luni un mixer si s-a stricat. Am primit garantie 2 ani pe acest produs dar am pierdut bonul de casa cu care a fost ... (vezi toată discuția)
Legea 443/2003 unombun unombun Salut, Ma intereseaza mai multe aspecte ale legii: -vanzarorul este obligat sa preia un produs pentru a-l trimite in service,chiar daca exista service in ... (vezi toată discuția)