avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Marfa platita dar nelivrata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Marfa platita dar nelivrata

Buna ziua,

In data de 08.03.2014 m-am prezentat la un magazin din Valea Cascadelor unde am platit produsele cu factura si primind chitanta. Vanzatorul a prezentat produsele ca fiind pe stoc si urmand sa le livreze in termen de 2 zile lucratoare, transportul fiind inclus in pretul produselor.

Produsele nu au fost livrate nici astazi (25.03.2014). Am contactat importatorul produselor (parchet) si mi-a fost confirmat faptul ca produsele nu sunt in stoc si nu pot preciza cand sau daca vor reveni pe stoc.

In prezent, vanzatorul refuza sa imi returneze banii platiti pe motiv ca acestia au fost cheltuiti pt plata chiriei.

Ce pot face? M-am adresat deja protectiei consumatorilor.
Pot merge si la politie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 22:01, 27 Martie 2014
Va puteti adresa parchetului cu plangere pentru inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet expediat fara plata ramburs 4ndr31s 4ndr31s Buna ziua, Sper sa gasesc un raspuns la dumneavoastra. Pe scurt speta este urmatoarea: - am dat comanda de cateva produse la o firma din bucuresti (comanda ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)
Retur produs dedeman costrasuc costrasuc Am cumparat zilele trecute un birou de pe site-ul Dedeman. Nu-mi place cum e ambalat (foarte neprofesionist) si ma tem ca blaturile (puse unul peste celalalt, ... (vezi toată discuția)