Bună! Am nevoie de o îndrumare sau un sfat cum ar trebui sa procedez. Mama și sora mea care locuiesc împreună într un apartament au fost debranșare de la căldură.In urma divorțului mama este proprietara pe jumătate și celele 2 surori pe cealanta jumătate după decesul tatălui. . Azi au venit de la asociație și au prostit o pe mama ca trebuie sa schimbe nu știu ce țevi și le a dat drumul în casa. Ei iau tăiat și țevile de la calorifer. În bloc s au băgat gaze și ei nu au fost deacord sa se debranseze. Sora mea era la munca.Pe mama au pus o sa semneze și a semnat. Ce mai putem face. Exista vre o șansă să mai facă ceva având în vedere ca nu doar mama este prpoietara pe apartament?Mulțumesc frumos!
Asociatia d eproprietari nu are autoritatea si competenta sa impuna debransarea proprietarilor de la sistemul centralizat furnizare agent termic
Atat timp cat proprietarii apartamentului nu au depus solicitare oficiala pentru debransare de la sistemul centralizat de alimentare utilitati in sistem centralizat,actiunea asociatiei de proprietari reprezinta un abuz
Analizati temeinic continutul documentului semnat de mama dv, conditionat de care puteti desfasura demersuri in consecinta