avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In urma unui accident de circulatie in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In urma unui accident de circulatie in calitate de ...

Buna ziua! In urma unui accident de circulatie in calitate de pieton, sotul meu a primit 80-85 zile ingrijiri medicale cu punerea vietii in pericol ( conform CML). Vom merge la reevaluare si probabil va mai primi o completare la CML. In pv de la fata locului este mentionat el ca vinovat , dar exista martori care au dat declaratii care dovedesc contrariul, lucru ce va fi stabilit in instanta.Am depuna si plangere penala. Prin intermediul unei rude, ne- a fost recomandat un domn de la o firma de recuperari daune, CEDE, din alta localitate, cu care Nu am semnat inca un contract, am b la telefon si cu avocatul mentionat de el. In tot acest timp nu am avut timp sa ma interesez despre CEDE, am facut- o recent si sincer Sunt Putin socata ....am inteles ca se aleg chiar si cu 60% din valoarea despagubirilor cu putin efort. Credeti ca o firma de avocatura specializata in despagubiri este mai indicata? Imi puteti recomanda una in zona Moldovei ( Iasi , Neamt, Suceava etc) . Multumesc, cu respect!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:44, 3 Septembrie 2020
Puteti alege dvs. din lista ::
www.avocatnet.ro/Consultanti...
Nu cred ca veti gasi firma de avocatura specializata in despagubiri , ati "gasit" deja niste smecheri de genul asta, mai doriti altii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima accident rutier Adrian1993 Adrian1993 Buna seara! Scuzati va rog titlul acestui subiect insa nu am avut o idee mai buna. Apelez la dumneavoastra pentru a obtine ceva pareri si sfaturi referitor la ... (vezi toată discuția)
In urma unui accident de circulatie in calitate de pieton, sotul ... Anca7778 Anca7778 In urma unui accident de circulatie in calitate de pieton, sotul meu a solicitat un CML pe baza documentelor medicale( are 2 operatii: glezna+ clavicula, ... (vezi toată discuția)
Procedura ranit in accident de circulatie zackyty11 zackyty11 Sora mea a fost accidentata pe trecerea de pietoni. Care este procedura legala impotriva soferului care nu a dat prioritate, vina recunoscuta de el, si ce ... (vezi toată discuția)