avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Programul anual al achizitiilor publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Programul anual al achizitiilor publice

Buna ziua,

Se aproba prin hotarare de consiliu local planul anual al achizitiilor publice?
Acesta va include si cumpararile directe sau doar procedurile?

Astept un raspuns de la voi.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters54221 , utilizator 16:11, 20 Decembrie 2009
Cfr HGR 925/2006 art.4, al(7):,,Programul anual al achizitiilor publice se aproba de conducatorul autoritatii ,conform atributiilor legale ce ii revin, cu avizul compartimentului financiar-cintabil,,.
Ce trebuie sa contina (minim) acest program gasiti detaliat la art.4 al(5).
Daca primarul aproba acest program,, conform atributiilor legale,, , fiind necesar si hotarire a consiliului local , doar secretarul primariei( omul cu legalitatea va poate lamurii!!!).
Cfr HGR 925/2006 nu este necesar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul anual de achizitii userunu userunu Sunt director la o cresa de copii care apartine de Primarie dar am personalitate juridica avand cod de inregistrate fiscala diferita de Primarie si nu am ... (vezi toată discuția)
Program anual achizitii publice ContSters15910 ContSters15910 Buna ziua, Programul anual al achizitiilor publice cuprinde si cumpararile directe sau doar procedurile de achizitie publica prevazute de OUG nr.34/2006? ... (vezi toată discuția)
Ce compartiment din primarie trebuie sa se ocupe de atribuirea contractelor de achizitii publice? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu ce compartiment din primarie trebuie sa se ocupe de atribuirea contractelor de achizitie publica,reglementate prin O.U.G nr.34/2006? Cine ... (vezi toată discuția)