avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la ...

Buna ziua!
Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema:
Am depus azi dosarul pentru tichetul de rechizite de 500 lei.
Am 2 copii: unul la gradinita si celalalt clasa II, venitul meu pe luna iulie este de 1346 si sotul 1185, un total de 2531 lei plus alocatia copiilor de 312 lei.
Doamnele de la primarie, mi-au spus ca ma incadrez doar pentru copilul de scoala, deoarece pt cel de gradi nu ar fi trebuit sa depasesc 284 lei/membru.
Este corect???

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
crutescualexandra, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturi sociale: calculul ajutorului social pentru o mama cu 7 copiii CodrinaSilvia CodrinaSilvia As dori sa stiu cum se calculeaza ajutorul social, alocatia pentru copii si alocatia suplimentara pentru familie monoparentala pentru o mama singura cu 7 copii ... (vezi toată discuția)
Important ... Mirela 479 Mirela 479 As vrea sa mă lămurească și pe mine cineva in legătură cu tichetul social în valoare de 500 . Copilul meu fiind în clasa a 7-a. Eu și soțul meu ... (vezi toată discuția)
Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)