avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Important ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Important ...

As vrea sa mă lămurească și pe mine cineva in legătură cu tichetul social în valoare de 500 . Copilul meu fiind în clasa a 7-a.
Eu și soțul meu până acum nu am fost salariați , acum la începutul lunii septembrie soțul a plecat in străinătate dar inca nu a trimis nici un ban de când a plecat.La tichetul social de 500 se cere venitul din luna iulie care a fost alocația și complementara pe doi copii ,doar atât a fost venitul.
Eu că mama am dreptul sa depun dosarul pentru tichetul social de 500 pentru copilul de clasa a 7-a celălalt copil fiind la liceul tehnologic , soțul fiind plecat de la începutul lunii septembrie în străinătate?
Vă mulțumesc anticipat pentru sfaturile pe care mi le dați!
Ultima modificare: Marți, 15 Septembrie 2020
Mirela 479, utilizator

Alte discuții în legătură

Alocatie complementara si ajutor social chrisstianm chrisstianm Buna ziua. Nepotul meu ( 14 ani ) a treminat clasa VIIIa si a inceput liceul . Spre sfarsitul clasei a VIII a pe motivul 20 + absente ( 27 mai exact ) i-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la ... crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua! Va rog, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea problema: Am depus azi dosarul pentru tichetul de rechizite de 500 lei. Am 2 ... (vezi toată discuția)
Bani de liceu Diana1995 Diana1995 Buna ziua, tuturor!! Am intrat pe acest site in speranta ca ma va ajuta cineva cu cel putin un raspuns.. Am varsta de 18 ani impliniti in luna iulie a acestui ... (vezi toată discuția)