avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Barbatul a castigat la CEDO impotriva justitiei romane ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Barbatul a castigat la CEDO impotriva justitiei romane dupa 40 de ani! Cum comentati?

Comenteaza cineva implicatiile acestei decizii? Un roman a reusit sa demonstreze dupa 40 de ani ca nu este tatal unui copil. Barbatul a fost nevoit sa intenteze proces Romaniei si a castigat la CEDO [ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
DlGoe, utilizator

Alte discuții în legătură

Nemultumita de daune si de pensia fixata de statul roman marystanga marystanga Buna ziua, As dori din nou sa ma adresez d-voastra deoarece in urma unui proces care a durat aproape 5 ani abia am reusit sa le castig o pensie de nimic in ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor Anca Maria Badicel Anca Maria Badicel În urma divorțului,minorul mi-a fost încredințat mie ,dar împreună cu tatăl acestuia sa luam decizii în ceea ce-l privește. Eu locuiesc în alta ... (vezi toată discuția)
Divort - copil incredintat tatalui raulinio raulinio In cate cazuri de divort tatal a reusit sa ramana cu copilul si in ce situatii??? multumesc (vezi toată discuția)