avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Imi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Imi inlocuiesc ...

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu o informatie. Imi inlocuiesc aragazul cu o plita si un cuptor electric. Am nevoie de proiect pentru anularea tevii de gaz sau pot chema doar un instalator sa se ocupe?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:09, 4 Septembrie 2020
Firma autorizata pentru lucrari pe gaz.
Ok si am nevoie de proiect? Asta intreb.

latka a scris:

Firma autorizata pentru lucrari pe gaz.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie proiect.

Qzee a scris:

Ok si am nevoie de proiect? Asta intreb.

Proiect la ce ? La anularea/sigilarea unei tevi de gaz ? :) Nu, bineinteles.
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrul legal pentru sigilarea unui punct de ardere al instalației de gaze naturale Longines Longines Bună ziua, Întâmpin o situație care îmi dă bătăi de cap și întrucât nu am reușit sa găsesc niciunde explicații coerente, ma adresez ... (vezi toată discuția)
Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! avem urmatoarea situatie la bloc care nu s-a mai intalnit ... irinoaia irinoaia Buna ziua! Avem urmatoarea situatie la bloc care nu s-a mai intalnit pana acum in cadrul asociatiei.A fost primit un e-mail din partea unui proprietar o fisa ... (vezi toată discuția)