avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselaciuni cu lucrări la casa!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselaciuni cu lucrări la casa!

Bună ziua! La mine la casă, un bărbat mi,a spus ca îmi face gardul. Sorul a plătit avansul de vreo 10 000 lei,ptr materiale, iar acum când a adus gardul este facut in bataie de joc! Am spus că refuz gardul,si sa-mi aducă gardul facut bine,ptr care plătesc suma de 6000 euro si el mi-a zis că nu poate si nu vrea sa-l facă mai bine si vinde si nu-mi dă banii inapoi. Nu am făcut nici un act ptr banii dați. Acum la finalizare imi face factură pentru tot. Mai pot face ceva,dacă am dovada plății?
As avea vreo variantă? Nu puteam renunța ptr a nu pierde banii dați deja.
Cel mai recent răspuns: Aciaotnet , utilizator 09:01, 4 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune- produs comandat online pe un site de licitatii KOZMAKRISTINA KOZMAKRISTINA Pe un site de licitatie am dat blit licitatie adica am oferit pretul care il vroia vanzatorul in enuntul scria ca vinde tigara electronica .Bun a ajuns la mine ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am nevoie de un sfat de la dvs in calitate de avocat. ... Catalin16661 Catalin16661 Buna ziua ! Am nevoie de un sfat de la Dvs in calitate de avocat. Am intalnit un baiat pe insta ( major ) care era \"antreprenor \" si investea la bursa bani ... (vezi toată discuția)
Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)