avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselaciuni cu lucrări la casa!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselaciuni cu lucrări la casa!

Bună ziua! La mine la casă, un bărbat mi,a spus ca îmi face gardul. Sorul a plătit avansul de vreo 10 000 lei,ptr materiale, iar acum când a adus gardul este facut in bataie de joc! Am spus că refuz gardul,si sa-mi aducă gardul facut bine,ptr care plătesc suma de 6000 euro si el mi-a zis că nu poate si nu vrea sa-l facă mai bine si vinde si nu-mi dă banii inapoi. Nu am făcut nici un act ptr banii dați. Acum la finalizare imi face factură pentru tot. Mai pot face ceva,dacă am dovada plății?
As avea vreo variantă? Nu puteam renunța ptr a nu pierde banii dați deja.
Cel mai recent răspuns: Aciaotnet , utilizator 09:01, 4 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Precontract agentie imobiliara cumparare apartament- restituire avans. Dyana909 Dyana909 Buna seara, m-am grabit ieri, agentia mi-a spus ca daca nu iau eu apartamentul si nu dau acontul in aceeasi zi, voi pierde apartamentul pentru ca e altcineva ... (vezi toată discuția)
Teapa constructie casa paul18andrei paul18andrei Buna ziua, In sfarsit mi-am realizat visul, de a ma muta la casa. Cel putin asa credeam. Mi-a recomandat cineva un constructor de case. Toate bune, am ... (vezi toată discuția)
Probleme la inmatriculari cu taxa recuperata mary_luk mary_luk Vreau sa vand un autovehicul la care am deschis anul trecut actiune in instanta pentru recuperarea taxei (care in 2010 , la prima inmatriculare a fost de ... (vezi toată discuția)