avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema garantie - piesa auto - termen depasit.
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema garantie - piesa auto - termen depasit.

Buna ziua,

Am si eu o problema cu garantia unei piese auto care a fost montata acum aproximativ 1 an, si care s-a defectat.

Am informat service-ul auto acum 1 luna, in urma cu 3 saptamani au constatat si ei in service problema, iar raspunsul l-am primit abia astazi(dupa aproape 5 saptamani), cum ca piesa a fost comandata si va ajunge in 4-6 saptamani.

In primul rand ca s-a incalcat termenul de 15 zile a rezolvare a problemei in garantie.

In al doilea rand, vreau sa stiu daca din punct de vedere legal pot cere banii inapoi pe acea piesa, avand in vedere aceste intarzieri si termene foarte mari de reparatie.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:24, 7 Septembrie 2020
pentru piesa trebuie sa va adresati vanzatorului de unde a fost cumparata. service-ul este un tert.
Service-ul mi-a vandut piesa.

adriandimitriu a scris:

pentru piesa trebuie sa va adresati vanzatorului de unde a fost cumparata. service-ul este un tert.

sunteti in acest caz in dreptul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme garantie piese auto valentinm1972 valentinm1972 buna seara,in urma cu aproximativ un an de zile am cumparat o caseta de directie pentru autoturismul propriu,caseta a fost montata in service autorizat cu ... (vezi toată discuția)
Produs defect în garanție - cine plătește costurile montarii produsului? ionutvd ionutvd Bună ziua, Lucrez la un magazin online de piese auto și avem următoarea speta: Un client a cumpărat un produs în valoare de 400 lei, iar montajul ... (vezi toată discuția)
Service garantie auto constantinchirita constantinchirita Buna ziua! Am o problema legata de repararea in garantie a unui produs mai exact,in data de 21.05.2011 am facut comanda de autoturism; ,achizitionarea ... (vezi toată discuția)