Am avut o mașină pe care am dat-o la fier vechi. Societatea care mi-a distrus mașina, a prezentat o notificare la poliție în urma căreia s-a radiat autovehiculul din circulație.
Cu acest act m-am dus la primărie pentru a scoate mașina din evidență.
La ghișeul unde m-am prezentat dna îmi spune că pentru a fi scoasă mașina din evidența primăriei nu îmi ajunge actul poliției care dovedește că mașina este radiată!, ci societatea care mi-a distrus mașina trebuie să mai dea o notă explicativă prin care să povestească ce a făcut efectiv cu mașina!? A distrus-o, a parcat-o?! în condițiile în care mașina a fost radiată de către poliție conform notificării primite din partea societății care a distrus-o!
L-am sunat pe omul care îmi luase mașina și i-am spus ce mi se cere. Omul a început să țipe la mine, spunându-mi că așa ceva nu există, întotdeauna autovehiculele sunt scoase din evidența primăriilor doar prezentând actul de radiere-lucru normal, cred eu-, refuzând să îmi mai dea vreun act, sugerând că nu aș fi normală de îi cer acea hârtie.
Cu respect vă rog să îmi spuneți, de ce act/e am nevoie pentru a scoate mașina din evidența primăriei pentru a nu mai plăti impozit pe degeaba după ea.
Pentru rapiditatatea solutionarii,incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept vehiculul urmare predarii la operator economic autorizat-anexati document
In baza celor 2 documente,solicitati la administartia fiscala,radierea auto pe propria raspundere
Administratia fiscala urmeaza sa dispuna radierea auto de pe rol fiscal ulterior achitarii integrale a debitelor in evidenta