avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună! În urmă cu aproximativ un an și jumătate am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună! În urmă cu aproximativ un an și jumătate am fost victima ...

Bună! În urmă cu aproximativ un an și jumătate am fost victima unui viol în formă agravată. Inculpatul a fost obligat să-mi plătească suma de 100 000 de lei, cu titlu de despăgubiri morale. Mi s-a spus că nu are proprietăți și nu i se poate institui sechestru, iar eu nu am idee cum aș putea obține aceste daune. Menționez că am primit o compensație financiară de 20 800 de lei, din partea statului. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Elena Ivăncescu , utilizator 05:12, 5 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs?! zorro22 zorro22 buna ziua, sunt parte vatamata intr-un proces penal (inselaciune)...s-a dat verdictul de vinovat pentru invinuit cu obligativitate de plata a daunelor si ... (vezi toată discuția)
Viol - daune morale ContSters284213 ContSters284213 Buna ziua, puteti sa mi spune-ti cam cat se cere daune morale pt viol? si cat s-a stabilit cel mai mult de catre judecator. Stiu ca nu se da cat se cere, dar ... (vezi toată discuția)
La doua asigurari de malpraxis se primesc banii din ambele asigurari? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI La doua asigurari de malpraxis se primesc banii din ambele asigurari? Adica se pot cumula sumele? De pilda, daca o asigurare este pentru 10 000 euro dar fara ... (vezi toată discuția)