avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Vreau sa stiu daca e normal ca presedinta ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Vreau sa stiu daca e normal ca presedinta si administratora ...

Buna ziua!
Vreau sa stiu daca e normal ca presedinta si administratora sa modifice programul de inacasare a banilor pt intretinere,fara acordul proprietarilor?
Programul inainte de starea de urgenta era:Marti,Miercuri si Joi intre orele 17-19.Cand s-a dat starea de urgenta s-a modificat: Miercuri si Joi intre orele 11-13!!!
Am crezut ca e provizoriu,insa ni s-a spus ca e definitiv si trebuie sa ne conformam.Intre timp,multi dintre noi am inceput de mult timp serviciu si nu avem cum sa platim cu un asemenea program si sunt multi restantieri.Cand le-am intrebat mi s-a raspuns ca pot plati prin banca,insa banca imi ia comision pt fiecare luna cate 5 lei si nu-mi convine.Cand le-am spus asta,mi s-a ridicat din umeri ca si cum ca nu le intereseaza.Eu stiu ca acest program se face de catre Com.Executiv si cu acordul proprietarilor in urma Adunarii Generale cf.Legii 196/2018.
Cum se poate rezolva acest lucru pt ase reveni la programul initial. Mi se pare un abuz in serviciu.Nu se respecta legea din multe puncte de vedere.Astept raspunsuri si eventual niste nr.de contact daca se poate,pt ca multi suntem nemultumiti si am dori schimbarea lor.Sunt de peste 25 de ani si nu mai au niciun respect fata de locatari atat din punct de vedere verbal,cat si comportamental.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: uboat , utilizator 08:28, 14 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi ce am scris in postarile anterioare.
Buna ziua,

Va multumesc pt raspuns.Va voi contacta in cel mai scurt timp posibil pt prezentarea ofertei si a altor detalii. O zi buna!

alin_ceuca a scris:

Buna ziua!
1. Într-adevăr CEC Bank percepe comision la plata întreținerii. Puteti de exemplu sa mutați contul la ING si nu veti mai plati nici un fel de comision.
2. Conform legii 196 comitetul poate stabili si modifica programul de casierie.
3. Dacă, v-ar interesa o colaborare pentru administrarea imobilului dvs., va putem face o oferta in acest sens. Suntem o firma de administrare ce avem asociatii de proprietari in administrare in toate sectoarele din București, inclusiv în sectorul 6. (office@cristaladmin.ro)

Toate cele bune.

Ar fi normal sa luati in consideratie si posibilitatea infectarii cu virusi raportat la un comision de 5 lei lunar.
Pana la o colaborare,ne chinuim sa schimbam programul care nu se doreste de catre presedinta si administratora pt ca subliniaza faptul ca avem cont unde putem plati.Si ele vor ca acest program de doua zile sa ramana definitiv intre orele 11-13 caci asa le convine lor! Aveti vreun sfat sa-mi dati?
Ar fi normal sa luati in consideratie si dv.ca posibilitatea infectarii cu virusi poate avea loc si cand iesiti la cumparaturi sa va luati de mancare sau cand va duceti la serviciu! Ce faceti? Renuntati la toate astea de frica virusilor? Trebuie sa fim echilibrati caci altfel ne gasim in povestea cu drobul de sare,iar de virusi nu vom scapa niciodata! Haideti sa ne continuam viata cum crede fiecare de cuviinta dar cu scaunul la cap si neingradind drepturile celorlalti doar pt ca altora nu le pasa si se considera mai presus de lege.( aici nu fac referire la dv. ci la cei de la asociatie).
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Octombrie 2020
gabriela1978, utilizator

Alte discuții în legătură

Chetuieli Întreținere asociație proprietari a_silvian a_silvian Buna ziua, De curând, la o asociație de proprietari administratorul a afișat un cont bancar unde se pot depinde cheltuielile de întreținere lunare, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot introduce in lista de plata cheltuiala cu ... carmen06! carmen06! Buna ziua, cum pot introduce in lista de plata cheltuiala cu comisionul bancar de 15 lei /luna, pe cpi sau pe apartamente?multumesc! (vezi toată discuția)
Plata comision bancar intretinere roxana ionescu roxana ionescu Daca eu,platitor al intretinerii locuintei in cont bancar,plates comision de depunere,de ce asociatia imi mai percepe 5 lei pt.acelasi lucru. Banca este CEC. (vezi toată discuția)