Buna ziua! Am o problema. Am un împrumut in banca de 23.000 de euro la care am girat cu casa. Nu l mai pot achita. Vor venit sa mi pună sechestru pe casa? Dacă da, asta inseamana ca nu mai pot lucra niciodată deoarece îmi vor pune oprire pe salariu?
aikidoro
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cred că interesul tău ,este să fi angajat ,iti face proprie pe salariu ( un sfert ),până la stingerea datoriei.
Și poate nu se îndreaptă si asupra casei ,dar dacă nu muncești , cu siguranță se îndreaptă asupra casei.
Dapix
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Cine te-a dezinformat că nu mai poți lucra`?! Dacă lucrezi, creditorul îți va reține din salariu doar 33%, dar dacă nu are din ce-ți reține, va trece la executarea imobiliară și va scoate casa la licitație. Pentru salvarea casei trebuie să lucrezi să ai salariu, să aibă creditorul din ce să-și recupereze banii.
După reținere, 66% din salariu îți rămâne pentru subzistență, să ai din ce să trăiești.
Executare ipoteca
Tinu21
Sora mea are ipoteca pe casa,la banca ........Stie ca nu are ce face si s-a impacat cu ideea.Astazi au venit la ei (ei erau la serviciu) de la un executor ... (vezi toată discuția)