avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna seara, Detin o societate de intermediere in ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna seara, Detin o societate de intermediere in domeniul agricol ...

Buna seara,

Detin o societate de intermediere in domeniul agricol si anul acesta ma confrunt cu cateva situatii de nerespectare ale unei clauze contractuale, mai exact, nu se livreaza de catre vanzator cantitatea de marfa contractata ceea ce duce la mari probleme cu livrarile catre fabrica cu care lucrez.

Ma intereseaza un avocat specializat in drept comercial, preferabil din jud Arges, pentru o consultatie juridica intr-o prima faza.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 13:14, 21 Octombrie 2020
Buna ziua,

Va sugerez, in prealabil litigiului, sa inaintati o notificare, prin avocat.

In acea notificati invederati societatii prestatoare faptul ca acestia nu si-a indeplinit, in mod corespunzator , obligatiile ce le incumba.

Mentionati faptul ca, in cazul in care nu va remit cantitatea corespunzatoare de bunuri, va veti adresa instantei de judecata.

Aveti dreptul la daune-interese, pentru prejudiciul cauzat.

In instanta, puteti solicita cheltuieli de judecata, anume onorariul de avocat, cat si taxa judiciara de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema incalcita ellutza_me21 ellutza_me21 O societate comerciala care are activititatea de comert cu ridicala al materialului lemnos si al materialelor de constructii - CAEN 4673, (pe certificatul ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in italia? Elena Tescaru Elena Tescaru Impreuna cu fratele meu am dat avansul pentru o excursie in Italia, Roma si Florenta 8 zile. Agentia ne-a anuntat ca zborul spre Roma cu Blue air a fost anulat ... (vezi toată discuția)
Valabilitate contract Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am incheiat in luna iunie un contract de vanzare-cumparare in care obiectul acestuia era ca societatea respectiva sa livreze o anumita cantitate de material ... (vezi toată discuția)