avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi incadrat ca Inginer de Sistem doar cu master in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi incadrat ca Inginer de Sistem doar cu master in domeniu IT? licenta o am in alt domeniu

Pot fi incadrat ca Inginer de Sistem (domeniul IT), daca am terminat Facultatea de Horticultura (licenta) si masterul in Ingineria Calculatoarelor si Comunicatiilor (Facultatea de Automatica) ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:40, 10 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Am uitat sa mentionez ca sunt si la a 2-a facultate, anul 2 la Facultatea de Informatica. Am vreo sansa cu studiile in curs sau trebuie sa astept pana obtin diploma de licenta? Multumesc.
Cu studiile in curs va puteti angaja pe o functie din domeniu, dar care nu necesita astfel de studii. De exemplu:
351201 Programator ajutor

351202 Analist ajutor
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca ... pufosme pufosme Buna ziua, Am absolvit facultatea de Inginerie Electrica in cadrul universitatii Politehnica Bucuresti pe programul Sisteme Electrice, iar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa postul de inginer de sistem/analist programato in invatamant? elenae elenae Va rog sa ma lamuriti daca puteti in aceasta problema: sunt analist programator ajutor la un grup scolar mentionez ca am facut un curs de analist programator, ... (vezi toată discuția)