Sunt gravida in luna a 8-a. Am un diagnostic de schizofrenie paranoida, stabilit in urma unei internari intr-un spital de psihiatrie in 2019. La consultul preanestezic, mi s-a recomandat un consult psihiatric. Mi s-a spus ca acest consult este pentru stabilirea tipului de anestezie. Intrebarea mea e urmatoarea: in urma acestui consult, se poate stabili ca sunt lipsita de discernamant, iar copilul sa nu-mi fie incredintat, la iesirea din spital? Daca se stabileste acest lucru, imi va fi comunicat?
Cred ca nu v-am oferit suficiente detalii. Sunt maritata, sotul meu e normal, noi nu vrem sa apelam la instanta, deci nu e caz de divort. De ce ar decide spitalul trecerea problemei in instanta? De ce s-ar reuni o asemenea comisie? In interesul copilului? Daca s-ar face acest lucru mi s-ar comunica? Eu cred ca nici vorba de asa ceva. Sunt constienta ca exista un asemenea risc in cazul diagnosticului pe care il am, DAR daca aceea comisie se formeaza pentru a delibera acest lucru, voi fi informata?
Dvs nu sunteți lipsită de discernământ. O persoană lipsită de discernământ nu ar putea să pună întrebrări pe acest site și să înțeleagă discuția. Aveți în mod evident discernământ.