avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua ! Am primit documentele privind o executarea ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua ! Am primit documentele privind o executarea silita ...

Buna ziua !

Am primit documentele privind o executarea silita . In acelasi plic cu aceeasi data de emitere erau Somatia dar si adresele privind poprirea pe conturi cat si la angajator. . Executorul judecatoresc nu a mai asteptat termenul din somatie dat de el - e drept 1 zi - si a si inceput executarea la banci si angajator . Somatia si actele de executare au aceeasi data de emitere si sunt trimise incatre mine acelasi plic. Nu cumva este MOTIV DE ANULARE A ACTELOR DE EXECUTARE deoarece nu a asteptat trecerea termenului din somatie??
Ultima modificare: Luni, 7 Septembrie 2020
vali70, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:54, 7 Septembrie 2020
Potrivit art 782 al. 1 Cpc, poprirea se infiinteaza fara somatie. Somatia de o zi priveste celelalte forme de executare silita mobiliara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen somatie Irina S. Irina S. Imi poate indica cineva un articol sau..cum fixeaza executorul judecatoresc termenul din Somatie ? Sunt soamtii de plata prin care se acorda debitorului ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)
Poprire urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor A.O. A.O. Buna ziua! Mi s a instituit poprire pe conturi ca urmare a neplatii unui impozit pe cedarea folosintei bunurilor din anul 2009 . Mentionez faptul ca poprirea s ... (vezi toată discuția)