avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Poate cineva să mă ajute cu o acțiune în ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Poate cineva să mă ajute cu o acțiune în instanță pentru ...

Poate cineva să mă ajute cu o acțiune în instanță pentru declararea insolvenței sau a falimentului personal? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 11:32, 8 Septembrie 2020
Cautati pe google:
LISTA ADMINISTRATORILOR PROCEDURII SI LICHIDATORILOR PENTRU PROCEDURA INSOLVENTEI PERSOANELOR FIZICE

Primul rezultat este acum link spre pagina ANPC. Acolo aveti un document pdf cu toti administratorii/lichidatorii din toata tara, cu telefon, email si sediu.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment pfa - 2018 ContSters339305 ContSters339305 Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu legea sau partea din codul fiscal care precizeaza modalitatea prin care un PFA poate intra direct in faliment (fara ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ionutz21 ionutz21 Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea ... (vezi toată discuția)
25% reducere credit la banci? darabontcsilla darabontcsilla e adevarat ca, Printr-o lege noua ,clientii bancilor pot sa plateasca si cu 25% mai putin la credite,daca pot sa demonstreze ca nu pot sa plateasca intreaga ... (vezi toată discuția)