avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Soțul meu este in șomaj,de curând s-a angajat la o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Soțul meu este in șomaj,de curând s-a angajat la o firma,dar ...

Soțul meu este in șomaj,de curând sa angajat la o firma,dar are perioada de proba de 90 de zile,întrebarea este:îl poate da angajatorul afară după astea 90 de zile și poate pierde și șomajul? Daca la angajat din șomaj angajatorul nu are nici o obligație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:37, 8 Septembrie 2020
Pe ce durata a incheiat contractul, determinata (cat?) sau nedeterminata ?
Nedeterminat,dar cu perioada de proba de 90 de zile

Cornel Vasile a scris:

Pe ce durata a incheiat contractul, determinata (cat?) sau nedeterminata ?

Durata nedeterminata implica incetarea platii somajului ....in acest caz, daca c.i.m. va inceta nu se va mai putea relua plata somajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatie vmire vmire momentan sunt in somaj urmeaza sa incetez somajul si sa ma angajez.viitorul sef m-a atentiont ca o sa imi faca ctr pe perioada nedeterminata dar ca in caz ca e ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere in somaj monicalirca monicalirca Buna ziua, O persoana si-a gasit un loc de munca inainte de a-i expira perioada de somaj. Inainte de terminarea perioadei de proba de 90 de zile, intervin ... (vezi toată discuția)
Somaj reluat sau perioada noua de somaj irina_trusca irina_trusca Buna ziua, De anul trecut din luna iulie (07.2014) am intrat in somaj datorita restructurarilor de la firma la care am lucrat. In urma cu doua saptamani ... (vezi toată discuția)