avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,sotul a primit amenda pentru depasirea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,sotul a primit amenda pentru depasirea vitezi,in procesul ...

Buna seara,sotul a primit amenda pentru depasirea vitezi,in procesul verbal scrie ca intro zona cu limita de viteza 50Km/h desi indicatorul arata doa viteze. Autoturismele 70Km/h,iar masinile mari 50Km/h,noi fiind cu un Opel Corsa.In procesul verbal scrie ca sotul a avut 81Km/h. Inteleg ca a depasit,dar e una cu 11Km/h si alta cu 31Km/h.Am inteles ca putem sa apelam la tribunal dar cit costa?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:18, 9 Septembrie 2020
Nu cred ca este suficienta doar acea poza, poate poza orice indicator asemanator din alta parte... Trebuie si dovada ca acel indicator sa gaseste acolo...
Plus ca daca plateste amenda nu inseamna ca si recunoaste fapta...

Mai are si optiunea de a consulta un avocat, macar pentru stabilirea unei strategii ( de ce probe are nevoie...) si redactarea plangerii...
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Bineinteles ca se fac mai multe poze, cea care arata amplasarea si cea detaliata, eu am vorbit generic. Prin proba m-am refeeit la semnificatia indicatorului.

Iar probele foto se depun in dublu exemplar, un rind se trimite intimatului, politia, de catre instanta. Oricum, chiar si o poza de-ar fi fost, pina la prima infatisare in sala de judecata, ar trebui ca politia sa conteste proba in intimpinare.

Am recomandat serviciile complete ale unui avocat, pentru ca e evident ca persoana care a deschis topicul nu cunoaste mai nimic despre procedura de a contesta PV de contraventie. Procesul se pierde doar din redactare.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Două amenzi radar, în cuantum diferit, pentru exact aceeași faptă. care ar fi explicația? Cozmin-Ionut Cozmin-Ionut Buna ziua, acum 2 saptamani am primit prin posta un proces verbal din care reiese ca in data de 19.04.2018 la ora 12:29 aparatul radar a inrezistrat viteza de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui ... mary50 mary50 Buna ziua,ma poate ajuta cineva cu un model de contestare a unui proces verbal pentru o amenda primita de sotul meu pentru viteza. In proces scrie ca a avut ... (vezi toată discuția)
Radar in zona 50 dar defapt 70 ku990 ku990 Mi s.a intocmit proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei cu +66km/h mai exact 116km/h in zona de 50km/h. Asta scrie in pv . Realitatea face ca ... (vezi toată discuția)