avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Atribuire teren pentru casa la tineri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Atribuire teren pentru casa la tineri

Buna, unde se poate sesiza faptul ca primaria mea a atribuit teren gratuit la tineri pentru constructia de case insa multi nici dupa 10 ani nu au construit nimic, insa de frica pierderi voturiilor nu se retrage dreptu de utilizare a terenului
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2020
danutztdy, utilizator

Alte discuții în legătură

Cumparare casa construita pe teren dobindit prin legea 15/2003 radupaul radupaul Buna ziua am gasit o casa de vinzare, construita pe un teren dobindit prin legea 15/2003 Pot cumpara aceasta casa? care va fi statutul terenului dupa o ... (vezi toată discuția)
Legea 15/2003 lukacsanna lukacsanna Buna ziua! Am si eu o nedumerire. In urma cu aproape 3 ani am depus o cerere la primaria locala in vederea obtinerii unui teren pt. tinerii casatoriti. Am si ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune monell monell am fost casatorita 17 ani,rezultat un copil,17 ani,sunt in divort,am mostenit un loc de casa de 500mp care am construit impreuna cu sotul meu,de doi ani suntem ... (vezi toată discuția)