avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Care sunt demersurile pentru a primi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Care sunt demersurile pentru a primi alocatia copilului ...

Buna ziua!
Care sunt demersurile pentru a primi alocatia copilului direct in cont? Se poate rezolva online?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 10:39, 8 Septembrie 2020
majoritatea AJPIS-urilor s-au adaptat si primesc si solutioneaza cereri online.
nitrate pe site-ul celor din judetul Dvs. si veti gasi acolo toate informatiile si actele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie de stat pentru copil roman nascut in strainatate dar care locuieste in prezent in tara sil73 sil73 Am doi copii pe care i-am nascut in strainatate, unul nascut in 2006, iar celalalt in 2011. In anul 2012 m-am intors in tara impreuna cu copii. Pana in ... (vezi toată discuția)
Fara nici un venit Carolina4499 Carolina4499 Buna ziua ,as dori si eu o solutie la situatia disperata in care ma aflu.Sunt parinte unic ,un copil minor ,locuiesc impreuna cu mama mea care are o pensie de ... (vezi toată discuția)
Depunere alocatie pe contul mamei Anton Elena Ana-Maria Anton Elena Ana-Maria Buna ziua am si eu o intrebare,as vrea sa bag alocatia copiilor pe card,mi-am deschis un cont la bcr online si in cateva zile voi primi cardul însă problema ... (vezi toată discuția)