avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere alocatie pe contul mamei
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere alocatie pe contul mamei

Buna ziua am si eu o intrebare,as vrea sa bag alocatia copiilor pe card,mi-am deschis un cont la bcr online si in cateva zile voi primi cardul însă problema este ca alocația copiilor este pe numele sotului el a depus actele,si as vrea sa stiu daca se poate sa bag pe card pe numele meu,si cum se poate sa fac sa rezolv problema,va multumesc
Ultima modificare: Marți, 9 Februarie 2021
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 9 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti la AJPIS o cerere prin care solicitati
- Modificare reprezentant legal
- Solicitare plata cont

Model
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare jianuromica jianuromica Ce acte îmi trebuie ca alocația copilului meu de 9 ani să vină pe numele meu (dosarul fiind pe numele soției) aceasta fiind plecată din România ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii Botez Marius Botez Marius Buna ziua, Daca am 4 copii, sunt divortat, iar in urma divortului copii au fost impartiti, doi la mine si doi la fosta sotie, cum fac sa iau si eu alocatia de ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt despărțit de fosta soție de 5 luni când ... Silviusilviu91 Silviusilviu91 Bună seara sunt despărțit de fosta soție dede 5 luni când a plecat de la mine luase cardul de alocații la copii . Copii sunt cu mine în Germania cum ... (vezi toată discuția)