avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Care sunt primii pași de făcut după ce asociația ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Care sunt primii pași de făcut după ce asociația de proprietari ...

Care sunt primii pași de făcut după ce asociația de proprietari a fost înregistrată juridic?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:34, 8 Septembrie 2020
Sa va deschideti cont la banca si sa il afisati la avizier.
Mulțumesc.
Trebuie organizată o adunare generală prin care să se stabilească buget pe diferite fonduri etc.
Dacă cineva ne poate spune din experiențele altor asociații, vă mulțumim.
Să citiți bine, bine de tot Legea nr. 196/2018 și Codul Civil, măcar secțiunea cu privire la proprietatea comună. Ați putea chiar ține o ședință în care să lecturați legea. Nu este nimic neserios în îndemnul meu și veți fi surprins de eficiența unui astfel de demers și de felul cum vor merge lucrurile într-o Asociație de oameni corect informați.
Dupa infiintare,asociatia de proprietari prin echipa manageriala urmeaza sa respecte si sa aplice dispozitiile prev de L nr 196/2018 pentru administrarea partii comune de condominiu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa presedinte si comitet executiv Mainerici  Ctin Mainerici Ctin O asocia\'ie de proprietari nu mai are presedinte si comitet executiv din anul 2018, aceasta poate func\'iona legal? (vezi toată discuția)
Cheltuieli catre asociatie ducesa99 ducesa99 Care sant cheltuielile obligatorii pentru un proprietar care detine un ap. intr-o asociatie dar nu locuieste in permanenta acolo si are consum 0. (vezi toată discuția)
Buna ziua, este obligatoriu sa afisam la avizierul asociatiei ... nicoleta_mititescu nicoleta_mititescu Buna ziua, este obligatoriu sa afisam la avizierul asociatiei raportul cenzorului la 31.12..? (vezi toată discuția)