avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Numerotare aditionale, Buna ziua, Am preluat o noua ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Numerotare aditionale, Buna ziua, Am preluat o noua firma. As ...

Numerotare aditionale,

Buna ziua,
Am preluat o noua firma. As dori sa stiu cum procedez in situatia de fata.
Actele aditionale la contractele de munca ale angajatilor au fost notate pana acum anual adica in fiecare an se incepea cu nr 1 la aditional. Eu stiam ca numerotarea aditionalelor incepe din momentul primului aditional necontand anul . acum ca eu am de ex in 2016 ad.nr.1, in 2017 ad nr.1 si nr.2, in 2018 ad.nr.1, in 2019 ad nr.1, nr.2, nr.3, in 2020 ad nr.1, , cum ar fo corect sa numerotez de acum incolo?merg mai departe cu 2,3 etc indiferent de an adica daca anul asta fac 2 si 3 la anu pot face 4 si nu sa incep iar cu 1?
Multumesc
Sper ca m-am facut inteleasa
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 12:47, 8 Septembrie 2020
Părerea mea că ar fi mai bine să numerotați cu nr. 2/2020, nr. 3/2021 și tot așa. Nu este chiar atât de important acest detaliu, în sensul că n-ar avea cu ce să vă impacteze din punct de vedere juridic. Dar aș merge pe varianta propusă pentru că, într-adevăr, este mult mai simplu și mai ok decât varianta de 50 de acte adiționale nr. 1. Dar optați după cum vi se pare că vă ajută în activitatea dumneavoastră.

Succes,
Av. Filimon Cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura corecta numerotare contracte kenny_petrovic kenny_petrovic Buna ziua, 1. Care este procedura corectă pentru numerotarea contractelor și a actelor adiționale aferente acestora? Există o regulă standard de urmat ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, daca s-au întocmit 2 acte adiționale (act ad nr ... Icklest Icklest Bună ziua, Daca s-au întocmit 2 acte adiționale (act ad Nr 1 și act ad Nr 2) pe un acord-cadru și un alt act ad (act ad Nr 3) pe un contract ... (vezi toată discuția)
Act aditional suciu_diana suciu_diana Buna seara, este corect ca modificarile la contractele de munca ale angajatilor sa fie concretizate in acte aditionale numerotate continuu? Adica Angajatul ... (vezi toată discuția)