avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, Daca s-au întocmit 2 acte adiționale ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, Daca s-au întocmit 2 acte adiționale (act ad Nr ...

Bună ziua,
Daca s-au întocmit 2 acte adiționale (act ad Nr 1 și act ad Nr 2) pe un acord-cadru și un alt act ad (act ad Nr 3) pe un contract aparținând acordului- cadru respectiv, numerotarea este in regula? Este greșit așa sau trebuia făcut act ad Nr 1 pe contract?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 4 Ianuarie 2023
Nu este greșit..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional suciu_diana suciu_diana Buna seara, este corect ca modificarile la contractele de munca ale angajatilor sa fie concretizate in acte aditionale numerotate continuu? Adica Angajatul ... (vezi toată discuția)
Numerotare aditionale, buna ziua, am preluat o noua firma. as ... luminita29 luminita29 Numerotare aditionale, Buna ziua, Am preluat o noua firma. As dori sa stiu cum procedez in situatia de fata. Actele aditionale la contractele de munca ale ... (vezi toată discuția)
Revisal suciu_diana suciu_diana Buna seara, cum se poate rezolva urmatoarea situatie: actele aditionale ale angajatilor au fost numerotate gen Ionescu are act ad nr. 1/01.01.2010, la 2 ... (vezi toată discuția)