avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este normal ca agent de pază, să lucrezi 264 de ore ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este normal ca agent de pază, să lucrezi 264 de ore pe lună, cu un salariu de 1600 net, nimic în plus?!???

Programul de lucru
Cel mai recent răspuns: bibiloiu , utilizator 18:49, 9 Septembrie 2020
Care este salariul brut din c.i.m?
2230 brut,in contract am trecute 8 ore,nu am nici un act aditional si nici nu scrie in contract ziua exacte de salariu,nu scrie nimic.Eu lucrez 12 ore pe zi,de luni pana vineri inclusiv.De la angajare,4 ianuarie 2020,am convenit,verbal,sa lucrez cate 12 ore pe zi,de luni pana joi inclusiv,vineri,sambata si duminica liber.Asa au nevoie la depozitul unde prestez paza,imi convenea,aveam si eu o zi din saptamana sa-mi rezolv problemele.In luna iulie am fost in medical,toata luna,probleme la genunchi,la intoarcerea la munca,pe 3 august,inainte cu o zi am fost anuntata telefonic de catre patron,ca ma muta in alta parte,daca imi convine,daca nu asta e....adica sa imi dau demisia...Am acceptat,dar mi-a zis doar cam am ajuns la munca,ca o sa lucrez de luni pana vineri,ca nu isi permite sa plateasca oameni in plus...sunt multe ore si mai mult in picioare,nu ma pot intelege cu el,mi-a dat de inteles sa imi dau demisia.Deja mi-am consumat zilele de concediu legal,pentru ca am nevoie si eu sa merg,la un medic de familie,la o banca,etc....cand sa merg daca lucrez zilnic de la 7 dimineata la 7 seara.Va rog ajutati-ma,ca eu nu vreau sa imi dau demisia si am nevoie si de asigurare medicala,in starea mea nu prea pot lucra in alta parte.Multumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti-va probe si faceti plangere ka itm, astfel de fapte ale acestor excroci,trebuie sa fie stopate.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decizia de a demisiona reprezintă actul unilateral de voinţă al salariatului şi nu poate fi „impusă” de angajator. Cu alte cuvinte, angajatorul nu are niciun temei legal în a influenţa decizia salariatului privind încetarea contractului de muncă prin demisie. Dacă angajatorul doreşte încetarea raporturilor de muncă cu salariatului, acesta are la dispoziţie varianta concedierii, cu respectarea însă a dispozitiilor prevazute in Codul muncii.
Da,am inteles....dar eu ce fac,avand in vedere ca nu am ajuns la nici o intelegere discutand cu el si daca nu merg la servici,voi fi nemotivata,el asta asteapta.Nu vreau decat sa fie ca inainte de luna in care am stat in medical,eram ok desi tot lucram ore multe,peste norma legala.Unde pot sa merg sa imi gasesc dreptatea legala ca angajat,care nu cunoaste legea muncii ?!Mai pot spune,ca nu are ce sa imi reproseze legat de munca pe care o prestez,de felul meu sunt o persoana corecta,cinstita si care se implica trup si suflet la locul de munca.

Alte discuții în legătură

Eu de aproximativ o săptămână mi-am depus cererea de demisie ... Mayasan Mayasan Eu de aproximativ o săptămână mi-am depus cererea de demisie care nu mi-a acceptato nici in ziua de azi , A spus că îmi desface contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bibiloiu bibiloiu Bună ziua! Lucrez ca agent de securitate la firma X din Brașov din 4 ianuarie 2020. Am convenit cu patronul de la început, nu e trecut în contract, să ... (vezi toată discuția)
Demisie nico_n nico_n Buna ziua, Vreau sa va spun ce mi s-a intamplat la ultimul loc de munca. Am lucrat in perioada ianuarie-februarie la o firma, de proba, fara contract de ... (vezi toată discuția)