avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ccc inca nu este detinut certificat nastere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ccc inca nu este detinut certificat nastere

Buna ziua,

Un angajat doreste sa intre in CCC, dar la data de la care solicita intrarea in CCC, nu detine inca certificatul de nastere al copilului, acesta nefiind inca eliberat de evidenta populatiei. Angajatul detine un certificat medical constatator al nasterii eliberat de spital. Se poate aproba acordarea in aceste conditii CCC, urmand ca certificatul de nastere sa fie adus ulterior eliberarii? Sau e recomandat a se astepta pana se elibereaza certificatul de nastere si doar in baza lui sa se aprobe suspendarea?

Alte discuții în legătură

Nastere neasistata, certificat nastere copil carinas carinas O tanara mamica ghinionista (pentru ca traieste in Romania) a avut ghinionul de a naste intr-o localitate din Delta Dunarii unde nu exista cadru medical, dar ... (vezi toată discuția)
Procedura salariata gravida rrramor rrramor Gravida noastra nu si-a anuntat oficial starea de graviditate. In 4 saptamani va intra in concediu de maternitate. Intrebarea mea este: eu, angajator, ce ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere elenae elenae Buna ziua, ma poate lamuri cineva? Soacra mea si-a pierdut certificatul de nastre locuieste in Constanta si are 80 de ani, dar a fost nascuta in Ialomita. Am ... (vezi toată discuția)