avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La cererea de studiere a unui dosar penal ca parte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La cererea de studiere a unui dosar penal ca parte vatamata politistul ...

La cererea de studiere a unui dosar penal ca parte vatamata politistul care se ocupa de dosar a refuzat punerea dosarului la dispozitia parti vatamate pe motiv ca trebuie sa aprobe procurorul de caz studierea dosarului. Intrebarea mea este legal cum a procedat politistul ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Septembrie 2020
costel_gr2013, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se face o cerere de studiu dosar in prealabil care trebuie aprobata de catre procuror.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cererea de consultare a dosarului trebuie adresata procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studierea dosarului penal bukinst bukinst In ce moment partea vatamata poate sa consulte dosarul penal aflat la Parchet ? Care este baza legala a solicitarii si a obligarii Parchetului de a pune la ... (vezi toată discuția)
Studiu dosar la cererea aparatorului cine se pronunta? doar procurorul sau si organul de cercetare penala Cristian501 Cristian501 sa inteleg ca art. 94 nu se aplica din legea 135/2010?....ma intereseaza faza cu studierea dosarului in faza de urmarire penala...daca aparatorul face cerere ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a studia dosarul in faza de urmarire penala- model cerere viorelv viorelv Dacă ești subiect pasiv într-o infracțiune de ultraj și vrei sa studiezi actele din dosar unde mergi sa le vezi la parchet sau la politie, competenta ... (vezi toată discuția)