avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua!Daca am castigat un caz penal in instanta ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua!Daca am castigat un caz penal in instanta (am fost ...

Buna ziua!Daca am castigat un caz penal in instanta (am fost acuzata de 3 lucruri si nu am facut nici unul dintre ele) in cat timp dupa terminarea descinderilor imi iau banii?Ca am impresia ca mi s-ar cuveni niste bani. Nu mi s-au incalcat drepturi, dat fiind ca sunt nevinovata?E vorba de urmatoarele acuzatii: tulburarea ordinii si linistii publice, obstructionarea justitiei si crima. Ca sa nu mai zic ca sufar si de o boala rara (Parkinson) si am fost tratata ca ultimul om, aratata si la televiziunea locala ca nebuna o vreme, desi nu eram. Ei imi vor da despagubiri, credeti? Dar familia celui care a incercat sa ma omoare si care m-a violat? El e mort in prezent. Cat credeti ca primesc despagubiri si mai ales cand?
Cel mai recent răspuns: Minierocks , utilizator 18:36, 9 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aparare impotriva unui petent care da in judecata tot ce misca in institutie ContSters14496 ContSters14496 Avem un cetatean care a locuit intr-o locuinta de stat dar locuinta sa e retrocedata si prin urmare e pe drumuri. Cetateanul a facut cativa ani de inchisoare ... (vezi toată discuția)
Bani oferiti de buna voie riki21 riki21 salut, am o problema si vreau sa va cer ajutorul. dar vreau sa imi raspundeti concret si cu argumente daca se poate. o sa incerc sa povestesc totul pe scurt, o ... (vezi toată discuția)
Sot cu devieri psihice cristianna31 cristianna31 Buna ziua,sotul meu a venit intr-o sear si a vrut sa plece cu copilul pur si simplu,pe ger,ploaie si m-a jignir urata de tot pe mine si pe mama care il crestem ... (vezi toată discuția)