Buna ziua,sotul meu a venit intr-o sear si a vrut sa plece cu copilul pur si simplu,pe ger,ploaie si m-a jignir urata de tot pe mine si pe mama care il crestem de 3 ani si mai bine singure,fara el si nu lasa nici bani.Nu cumva este rapire de minor si cum se pedepseste.Este un om cu probleme psihice daca a dorit sa faca acest lucru si nu vrea o familie,noi l-am tratat mereu cu respect,a mancat la noi,ne-am purtat frumos,el cum vine ne jigneste si copilul incepe sa planga si are tarume ca se sperie.In acest caz eu nu il mai primesc,nu plateste nimic,a vrut sa rapeasca minrul.Eu nu am servici,mama ma ajuta desi trebuia el,dar sa fuga si cu copilul e deja act de nebuie.Ce sa fac?incerc mereu sa-l impac,sa-l conving ca nu-i va fi bine copilului cu divorturi dar el crede exact opusul si nu doreste macar relatii respectoase.Daca ar vrea sa-si vada copilul ar trebui sa se poarte frumos ca nu e nici divortat,mereu doar zice,nu plateste pensie,eu sunt bolnava si facand zilnic aceste lucruri vrea sa ma duca la nebunie sa plece cu copilul.Nu mai stiu ce sa fac>teste psihiatrice la astfel de barbati care inainte de a fce un copil nu se fac?era sa ma omoare,acum a vrut sa ompoare si copilul furandu-l?eu il pot decadea din drepturi ca daca nu il dadea afara mama ,imi fura copilul.Deci ii prejudicia sanatatea.Dvs ce parere aveti ca eu nu mai pot?tentatica de rapire minor cum se pedepseste?La inchisoare sau la spitalul 9 nu langa copilul meu de data asta ca tatii nu fac asa ceva.Am avut si eu tata.
Interventie moderator
@cristianna31, va rog sa continuati subictele incepute, nu mai deschideti subiecte noi pt fiecare intrebare, multumesc.
Nu e rapire de minori si dansul e parinte la fel cum sunteti dvs. Nu conteza ca era frig ., copilul nu iese din casa numai vara.
Copilul e destul de mare ca sa-l duceti la cresa sau gradinita, sa va puteti angaja.
Daca nu va convine comportamentul barbatului ca sot si tata, dati divort, cereti pensie pt copil, stabilirea domiciliului copilului la dvs acasa.
Cred ca nu ati inteles,a vrut sa il ia de tot cu forta.fara hotarari,meavand cumsa aibe grija de ea.nu merge nici la gradinita nici la nimic.la 11 noaptea fiindca s-a certat cu noi a vrut sa plece cu ea.Cred ca nu stiti legi dvs ca fara acordul meu nimeni nu-mi fura copilul.Si de ce dati mereu dreptate la tati ,ei au doar drepturi,de ce nu a stat cu noi sa-l cresca,de ce nu lasa bani,de ce ne traumatizeaza psihic mereu pe mine si pe mama?ca daca dvs un nebun ar veni sa va ia copilul crescut cu greu si fara bani doar ca sa te enerveze nu ati permite.De asta merg in Romania asta treburile asa si ne bat barbatii si apoi ne iau si copii .faceti atata caz ca ii aparati si apoi le dati dreptate lor.Cand si-ar indeplini obligatiile de tata si nu ar traumatiza copilul poate l-ar merita.Dar daca dvs luati apararea unui nebun eu va spun ca atunci nu il va mai vedea niciodata.Nici nu are voie.Nu plateste pensie alimentara iar dvs sa dati dreptate la nebuni cand stiti si despre ce e vorba ca justitia in tara asta calca in picioare femeile si eu nu mai tolerez.o sa va cer si dvs daune morale.A fi de acord sa fie rapit un copil cand nu ii poti oferi apoi crestere si sjutor ca te ducu la servici a doua zi,e inconstienta,e dorinta de rau pentru copil si de cand am inceput sa prezint situatia mea numai nebunului i-ati dat dreptate.dvs cresteti singura fara bani un copil si cand sunteti batuta si bine un nebun sa va fure,ca furat este fara acordul mamei un copil atunci sa-i dati dreptate.cred ca vorbesc cu morile de vant in Romania,sunteti corupti toti si ii ligeti pe barbati care nu merita nici sa le faci copii.adicapoate sa ma omoare,eu sa-i dau copilul,adica mai precis sa-l fure la 11 noaptea stiind ca a doua zi nu are cu cine il lasa,ca toate hainele si mancarea sunt la mine,nu e raire.cine v-a invatat drept?el,nebunul?
si intre timp imi dati dvs mancare la copil ca eu nu am niciun venit,divort tot asa ,imi dati dvs bani,eu nu am ce manca si copilil la fel.de sfaturi inteligente sunt satula.mai bine ati apara copii,nu barbatii,ca eu era sa mor la nastere,tatii se pot apara singuri chiar si cand vor sa ne omoare ca sa ramane doar ei cu copilul,ca sotul asta pe care il iubiti atat nu vrea decat sa fure copilul apoi a zis ca baga el divort.pana atunci de ce sa fure copilul?el are 30 mil salariu,si-a facut Opel pe pensia mamei,mai bine taceti ca nu stiti datele.in loc safiu aparata sa am fostimbolnavita de un nebun care vrea sa fuga cu copilul meu i se mai ia si lui apararea.mai bine dati legi sa aiba copiii din ce trai ,nu un mil.dati la tati un milion.1/4 la copil,de ce?ar fo normal copilului sa i se dea toti banii.tatii daca nu isi asuma sa stea si flamanzi.faceti legi in interesesul copilului apoi faceti propaganda ca ii aparati si lasati barbatii,ca nu e prima oara sa ne omoare ca nu sunt in stare sa aibe un copil decat furandu-l.dar daca va luati banutii,de ce sa nu va bateti joc de femei?si mai ales de copii?
Doamna, decat sa stati sa va plageti de mila, mai bine ati trece la fapte.Avand in vedere faptul ca va plangeti de lipsa veniturilor,un prim pas ar fi sa va gasiti un loc de munca. Unde ati mai auzit dv ca unui copil nu i se poate oferi crestere si ajutor pentru ca adoua zi te duci la munca? Cei care au copii muncesc tocmai pentru a le asigura un trai copiilor. Ce ar fi daca toti cei care au copii ar sta acasa? Daca sunteti bolnava, va impiedica aceasta boala sa va angajati? Daca da, de ce nu va pensionati pe caz de boala? Solutii sunt daca dorit sa le gasiti.
Apoi, va plangeti ca sotul nu va plateste pensie alimentara. Aveti hotarare de stabilire a pensie alimentare? Daca aveti, ati pus hotararea in executare silita?
Din moment ce va tot plangeti atata de sot, de ce nu introduceti dumneavoastra actiunea de divort, ce va impiedica?
a,dvs credeti ca eu nu caut de trei ani,credeti ca e asa unsor,zi de zi intreb de loc de munca.dar chiar si daca as gasi,inteleg ca eu sa ma chinui cu toate si sotul sa isi stranga bani.Nu imi plang de mila,chiar am o situatie grea.nu gasesc loc de munca,nu ati aflat de perioada in care train ca acum se da afara,zilnic trimit Cv si apoi o prietena aflata la fel ca mine nu a fost angajata ca are copil mic.v-ati gandit si ca poate nu am cu cine il lasa ?normal ca si mie imi trebuie bani,eu din ce traiesc?dar sunt barbati in putere care nu gasesc.daca aveti impresia ca stau sa imi plang de mila eu care am tinut casa dupa ce a murit tatal meu cand aveam 23 ani si ca am facut tot ce am putut sa fac un ban pt.copil in acest timp va inselati.si nu vreti sa intelegeti.chiar vreau loc de munca,sunt inscrisa peste tot,trimit cv si nu mi se da.sa-mi plang de mila ca si bate joc sotul de muncamea si a mamei?in alte tari sotul trebuie sa aibe grije si de nevasta si de copil daca sunt in impas?si mai stiti dvs ca anul trecut am fost operata de 2 ori si nu am avut voie efort?si l-al mafut?ca sunt suspecta de cancer?imi plang de mila cand eu fac tot si primesc asta?Chiar tineti cu barbatii in Romania.
Divort cu probleme
daniella28
buna ziua,vreau sa stiu,de 2 ani sunt in divort,am cerut multe lucruri,nu am apucat sa scot o vorba in 2 ani,tot ce am cerut nu mi s-a acordat.sotul un escroc ... (vezi toată discuția)