avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu probleme
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu probleme

buna ziua,vreau sa stiu,de 2 ani sunt in divort,am cerut multe lucruri,nu am apucat sa scot o vorba in 2 ani,tot ce am cerut nu mi s-a acordat.sotul un escroc care abia a dat sa vada copilul a stabilit o suma cat a fost divortul si a trimis in cont,acum pe final,a scazut.a avut tupeul sa si ceara copilul.vreau sa stiu
!.cum fac apel,nu sunt multumita
cum sesisez si ce organ,la el acas este un focar de infectie,chiloti murdari la vedere,cutite pe masa,foarfece,fire,se poate electrocuta,chiuveta infecta,wc la fel,haine peste tot,am fost o data si ne-am imbolnavit in infectia aia.in aceste conditii cum poate cere un tata un copil ?vrea sa mi-o omoare?sa-i vada lui chilotii intorsi pe dos?vrea sa fac sesizare,daca isi baga cutitul in ea cand o cere in vizizta?apoi e si violent,ne-a batut de fata cu copilul ne fura la bani,nu da ,are asigurari de viata,de pensii si noua ne spune ca nu da 50 lei la intretinere?scade la copil banii cand salariu creste,camd preturile cresc,cand e la gradinita si se cer bani?ce pot face,e deje mult prea mult,e un pericol.dela legea tine cu barbatii si si-au luat-o in cap.le da orice fara sa se se spune ce pericol prezinta.care e interesul minorului?chiar in cazul meu?si de ce sa se dea doar asa putini bani?tatal sa traiasca bine desi parasesc copiii si-si fac masini si hai sa ii creasca tot mama?pai mama i-a nascut.tatii ce mai fac atunci?inainte tatii aveam 2-3 servicii,femeie crestea copilul.eu am muncit o viata,am vrut sa dedic timp copilului,nu m-a tinut nimeni,dar sa furi o pensionara,sa nu ai respect,e prea mult.si mai au si la negru toti salarii.
Deci?
Cel mai recent răspuns: daniella28 , utilizator 16:54, 19 Decembrie 2014
Ce va nemultumeste?
cam tot.intreb cum fac apel,daca pot trimite sesizare la protectia copilului,nu pot da drept de vizita la asa tata,daca faceam eu asa el ma reclama.si apoi a promis o suma si mi-a miscorat.dvs puteti creste un copil cu 6 mil la gradinita si mancare pe luna?unii iau 35 mil pe proces.daca are bani si daduse 7 de ce la final a spus 6 cand preturile cresc?deci tot ma nemultumeste,cum ca a gasit de cuviinta ca desi nu vrea copilul ca nu s-ar deranja sa il creasca sa o ceara ca sa nu dea pensia poate,cum ca a divortat ca sa scape de cheltuieli cu nevasta,cu intretinerea,sau sa puna masina doar pe numele lui?ma nemultumeste ca eu nu primesc daune desi era sa mor in 7 ani zi de zi si altii primesc doar ca-s jigniti
Copilul e in intretinerea ambilor parinti. Daca tatal contribuie cu 600 si ati mai contribui si dvs macar cu 400, e un venit suficient pt un copil.
Din raportul celor de la autoritatea tutelara reiese faptul ca tatal poate primi copilul la domiciliu, asa ca lucrurile nu pot sta asa rau la el acasa.

Dna, desi ati deschis zeci de subiecte pe aceeasi tema si desi vi s-a explicat, in nenumarate randuri, ce drepturi aveti dvs si ce drepturi are copilul dvs, continuati sa mergeti pe cai ce nu va pot aduce nimic.
Au fost aici pe forum diverse persoane care au tot incercat sa va ajute sa intelegeti ce sa cereti in instanta ca sa si castigati ceva. Nu vreti sa intelegeti. Tot o tineti lunga ca daca e tata sa-si intretina familia.
600 de lei este o pensie de intretinere decenta pentru un copil.
Pentru dvs insa trebuie sa gasiti o alta sursa de venituri.
Din postarile anterioare inteleg ca al dvs copil are in jur de 5 ani. La aceasta varsta ar trebui sa stie cum sa foloseasca un cutit, cum sa foloseasca o foarfeca, cum sa se spele pe maini si, desi chilotii murdari nu sunt o priveliste placuta sau general acceptata in public, toti oamenii au chiloti murdari la un moment dat, nu sunt sunt ceva care sa puna copilul in pericol.
Pe de alta parte, in perioada in care copilul este la tata el ii da sa manance, il spala, consuma curent electric si caldura cu el, deci ar trebui sa priviti lucrul acesta ca pe un avantaj - va scad cheltuielile dvs.
Daca nu puteti intretine copilul poate ar trebui sa luati in considerare stabilirea domiciliului copilului la tata, doar ca va trebui sa platiti pensie de intretinere dvs.

Apel puteti face doar daca mai sunteti in termen: cat a trecut de cand ati primit acasa hotararea judecatoreasca?
Si, daca vreti sa va spunem ce sanse aveti sa castigati apelul (ca sa nu mai cheltuiti bani degeaba prin instanta) ar trebui sa ne spuneti ce anume vreti sa schimbati din hotararea respectiva.
Din multele lucruri pe care le insirati acolo se intelege (cu greu) ca nu sunteti de acord cu suma stabilita ca pensie de intretinere si cu programul de vizita.
In legatura cu suma nu cred ca veti obtine mai mult.
In legatura cu programul de relatii personale ar trebui sa ne spuneti ce program a incuviintat instanta si in ce fel doriti sa-l schimbati.
Dar, din nou, daca vreti sa obtineti ceva exprimati-va clar si la subiect.
si pentru cei care nu stiu desi nu mai conteaza,daca 6 mil e mult pentru saracul tata,eu si mama dam atat doar la intretinere,mereu am dat mai mult ca el,probleme e de ce el ascunde bani si isi face masina si trebuie sa dea mai putin mereu ca mine daca vrea aceleasi drepturi daca nu ai bani,nu ceri un copil,pana acum noi l-am crescut si el nu a dat nimic lungi perioade de timp,sa nu fiu judecata si jignita daca nu se cunoaste problema.
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sot cu devieri psihice cristianna31 cristianna31 Buna ziua,sotul meu a venit intr-o sear si a vrut sa plece cu copilul pur si simplu,pe ger,ploaie si m-a jignir urata de tot pe mine si pe mama care il crestem ... (vezi toată discuția)
Marire pensie alimentara stabilita fix de sot la divort ContSters373704 ContSters373704 Buna ziua, am divortat in 2014 dec si fostul sot mi-a acordat nu mie ci copilului sau o pensie de 6 mil desi inainte dadea 7 si mai ajuta si cu ... (vezi toată discuția)
Divort cirmaciuseby cirmaciuseby vreau sa divortez pt ca sotia ma minte din punc de vedere cu grija la copilul nostru iar eu lucrez in germania si trimit bani pt fam si sunt mintit mereu din ... (vezi toată discuția)