buna ziua,vreau sa stiu,de 2 ani sunt in divort,am cerut multe lucruri,nu am apucat sa scot o vorba in 2 ani,tot ce am cerut nu mi s-a acordat.sotul un escroc care abia a dat sa vada copilul a stabilit o suma cat a fost divortul si a trimis in cont,acum pe final,a scazut.a avut tupeul sa si ceara copilul.vreau sa stiu
!.cum fac apel,nu sunt multumita
cum sesisez si ce organ,la el acas este un focar de infectie,chiloti murdari la vedere,cutite pe masa,foarfece,fire,se poate electrocuta,chiuveta infecta,wc la fel,haine peste tot,am fost o data si ne-am imbolnavit in infectia aia.in aceste conditii cum poate cere un tata un copil ?vrea sa mi-o omoare?sa-i vada lui chilotii intorsi pe dos?vrea sa fac sesizare,daca isi baga cutitul in ea cand o cere in vizizta?apoi e si violent,ne-a batut de fata cu copilul ne fura la bani,nu da ,are asigurari de viata,de pensii si noua ne spune ca nu da 50 lei la intretinere?scade la copil banii cand salariu creste,camd preturile cresc,cand e la gradinita si se cer bani?ce pot face,e deje mult prea mult,e un pericol.dela legea tine cu barbatii si si-au luat-o in cap.le da orice fara sa se se spune ce pericol prezinta.care e interesul minorului?chiar in cazul meu?si de ce sa se dea doar asa putini bani?tatal sa traiasca bine desi parasesc copiii si-si fac masini si hai sa ii creasca tot mama?pai mama i-a nascut.tatii ce mai fac atunci?inainte tatii aveam 2-3 servicii,femeie crestea copilul.eu am muncit o viata,am vrut sa dedic timp copilului,nu m-a tinut nimeni,dar sa furi o pensionara,sa nu ai respect,e prea mult.si mai au si la negru toti salarii.
Deci?
Cel mai recent răspuns:
daniella28 , utilizator
16:54, 19 Decembrie 2014