avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda de la politia in constructii buna ziua azi mau ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda de la politia in constructii buna ziua azi mau chemat ...

amenda de la politia in constructii
buna ziua
azi mau chemat cei de la politie sami dea amenda si sa o semnez cum ca au fost efectuate lucrari fara autorizatie eu intradevar am facut niste intarituri la colturile casei stilpi de beton dar el ma luat cum ca eu am schimbat acoperisu casei si mai putin de stilpi
casa asa am luato cu acoperisu cerindumi sa aduc dovada ca el nu ma crede si vecina are poze cu un acoperisu nou si cel vechi si oricum o amenda trebuie sami dea chiar daca nu am schimbat eu acoperisu
Se poate anula aceasta amenda sau pe baza ei sami fac acoperisu daca tot primesc sanctiunea ptr ca eu depusesem si o cerere la primarie de reinaltare a acoperisului
in actele pe care le detin scrie ca casa are pod neavind alte date tehnice inaltime forma poze ,casa datind din anii 60
Cel mai recent răspuns: cotogigi , utilizator 08:43, 10 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consolidare fara autorizatie am depus cerere ptr reinaltare acoperis ... cotogigi cotogigi consolidare fara autorizatie am depus cerere ptr reinaltare acoperis in raspuns mia cerut actualizare +alipire AM inceput actele dar vazind ca dureaza mult ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ? raspunsul ... cotogigi cotogigi certificat urbanism anulat de primaria iasi este legal ? raspunsul a fost ca asai legea iar primaria nare nici o vina am cerut un certificat urbanism ... (vezi toată discuția)
Buna , 1. deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal ... lost1989 lost1989 Buna , 1. Deoarece nu se poate altfel vrea sa execut personal gardul pe limita de propietate ( grantuire, mejda) care sa fie mejda/grantuirea intre 2 ... (vezi toată discuția)