avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum se poate realiza transferul unui elev de liceu din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum se poate realiza transferul unui elev de liceu din Romania ...

Cum se poate realiza transferul unui elev de liceu din Romania , din sistemul clasic de învățământ într-o școală-umbrela pentru homeschooling? Cum pot afla care dintre acestea sunt acreditate?

Alte discuții în legătură

Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Cursuri postuniversitare de conversie profesionala pentru cadrele didactice gabicu gabicu Sunt inginer, lucrez in invatamant si, deoarece ma confrunt anual cu perspectiva intrarii in restrangere de activitate, doresc sa obtin o noua specializare. ... (vezi toată discuția)