avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum se poate realiza transferul unui elev de liceu din ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum se poate realiza transferul unui elev de liceu din Romania ...

Cum se poate realiza transferul unui elev de liceu din Romania , din sistemul clasic de învățământ într-o școală-umbrela pentru homeschooling? Cum pot afla care dintre acestea sunt acreditate?

Alte discuții în legătură

Transfer la un liceu romanesc toadermarina toadermarina buna ziua , Am si eu o intrebare , baiatul meu a terminat clasa a opta la o scoala arabeasca din BUCURESTI, El nu mai vrea sa continua la scoala arabeasca , ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)
Reglementare admitere liceu gemeni klaus86 klaus86 As dori sa stiu care este baza legala ca atunci cand avem de-a face cu doi gemeni care dau admitere intr-o institutie de invatamant si doar unul dintre ei ia ... (vezi toată discuția)