avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am un act aditional la promisiune bilaterala de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am un act aditional la promisiune bilaterala de vanzare cumparare ...

Am un act aditional la promisiune bilaterala de vanzare cumparare din 12.09.2017, act aditional prin care impreuna cu imobilul din promisiune se va vinde inclusiv si un loc de parcare. Vanzatoarea am aflat ulterior ca are istoric in inselatorii, a reinoit cu mine in decembrie 2017 actul aditional insa ambele sunt cu data pana cel tarziu 3luni de la data mentionata, adica ambele sunt expirate de mult. Nu a vrut sa mai reinoiasca a 3-a oara ca nu a intrat inca in posesia locurilor de parcare care vor fi subiectul unei dezmembrari cand va solutiona un proces pe care l-a intentat contructorului. Constructorul mi-a confirmat ca e de buna credinta si-i va da dar ca nu poate sa ma ajute sa ma asigure ca voi si primi locul de parcare eu semnand cu ea apartamentul am crezut ca are si parcarea in 3luni asa cum promisese. Acum de 2luni mi-a spus ca nu mai doreste sa-mi dea locul de parcare ca s-a suparat pe mine. I-am spus ca un act notarial nu poate fi neglijat pt ca e inselatorie. Ea taraganeaza cred procesul cu constructorul ca sa depaseasca 3ani actul meu aditional pt a-si pierde valabilitatea? Sa consider ca am ramas clar fara loc de parcare prescriandu-se dupa 3ani acest act aditional? Notara trebuia sa scada din pretul apartamentului suma locului de parcare si scapam de chinul asta. Asa a intrat in cardasie cu vanzatoarea erau inchise ambele la redactarea actului aditional si pe noi ca si cumparator ne-a lasat sa asteptam. Consider ca atitudinea notarei a fost neechidistanta dar nu se poate face nimic contra notarilor.

Alte discuții în legătură

Precontract cu promisiune de vanzare si ipoteca GabyF GabyF Am facut un precontract cu promisiune de vanzare pentru un apartament aflat in constructie si cu ipoteca. Prin acest precontract contructorul se obliga sa ... (vezi toată discuția)
Finalizare promisiune vanzare-cumparare imobil in constructie sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua Mama me si eu am semnat o promisiune de vanzare-cumparare imobil in constructie. (la notar) Finalizarea imobilului este 1 martie 2018. Cladirea ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare nerespectata dupa 4 ani valentinos79 valentinos79 Buna ziua. Am semnat o promisiune de vanzare cu un constructor local (P.F.) din zona Cartierul Latin (Prelungirea Ghencea) acum 4 ani pentru casa in care ... (vezi toată discuția)