avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... DSP-ul ar este obligat sa imi deconteze c/v testului ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

DSP-ul ar este obligat sa imi deconteze c/v testului SarsCov2 ...

DSP-ul ar este obligat sa imi deconteze c/v testului SarsCov2 pe care l-am facut la o clinica particulara, care a iesit pozitiv, avand o forma medie fiind internata 8 zile si avand nevoie de recuperare prelungita? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:40, 11 Septembrie 2020
Intrebarea ar fi, de ce nu v-a testat DSP?
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu, v-ati testat la cerere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa noua ordonanta din 22 iulie sunt obligata sa stau 48 ore ... milikutza milikutza Dupa noua ordonanta din 22 iulie sunt obligata sa stau 48 ore in spital daca sunt pozitiv SarsCov2? (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Izolare goplanet goplanet M-au trimis in izolare acasa, vineri se termina cele 14 zile, de luni ar trebui sa incep serviciul. Este legal sa imi ceara test covid la reîntoarcere? Eu nu ... (vezi toată discuția)