avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Dupa noua ordonanta din 22 iulie sunt obligata sa stau ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Dupa noua ordonanta din 22 iulie sunt obligata sa stau 48 ore ...

Dupa noua ordonanta din 22 iulie sunt obligata sa stau 48 ore in spital daca sunt pozitiv SarsCov2?
Cel mai recent răspuns: milikutza , utilizator 19:40, 15 August 2020
Vreau sa mentionez ca m-am testat particular, sunt autoizolata dinaintea testarii, sunt deja 7 zile, am avut simptome dar nu f concludente, iar cei de la DSP au zis ca va veni salvarea intr-o zi sa ma ia pt analize si testare intr-una din zilele urmatoare si sa fiu pregatita ca pt internare. Nu inteleg de ce? Rog sa ma lamureasca cineva daca este posibil. Pot sa refuz internarea?
Va trebui sa asteptati actiunea DJSP care face o ancheta epidemiologica si posibilul test la care veti fi supus(a).
Imi cer scuze dar nu ati citit atent si integral subiectul. Este facuta ancheta, testul este pozitiv si dna care se ocupa de ancheta a zis ca va veni salvarea intr-o zi sa ma duca la spital pt analize si radiografie. Am dreptul sa refuz aceasta internare???

POPA GHEORGHE a scris:

Va trebui sa asteptati actiunea DJSP care face o ancheta epidemiologica si posibilul test la care veti fi supus(a).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna, am facut testul rapid de vaccinare sarscov2 si am iesit ... Martho Martho Buna, am facut testul rapid de vaccinare Sarscov2 si am iesit pozitiv. La locul de munca asa nu pot merge, angajatorul are dreptul sa ma plateasca inrtr un ... (vezi toată discuția)
Dsp-ul ar este obligat sa imi deconteze c/v testului sarscov2 ... milikutza milikutza DSP-ul ar este obligat sa imi deconteze c/v testului SarsCov2 pe care l-am facut la o clinica particulara, care a iesit pozitiv, avand o forma medie fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)